AA i Norden

Nordisk samarbejde

Alopecia Areata Foreningen samarbejder med følgende nordiske foreninger:

Alopecia-foreningen i Norgewww.laa.no

Alopecia-foreningen i Sverigewww.alopeci.se

Alopecia-foreningen i Finlandwww.iholiitto.fi
Foreningen i Finland favner bredere end de øvrige foreninger, eftersom den også er patientforening for Vitiligo og Psoriasis.

Nordiske møder

Foreingen indgår i et indtilvidere uformelt samarbejde med de øvrige Nordiske Alopeca Foreninger og i den forbindelse har repræsentanter fra foreningen deltaget i møder med repræsentanter fra de andre foreninger.
Foreningen var vært for det Nordiske møde i 2008. Mødet blev afholdt i forlængelse af vores Landsmøde d. 8. novenmber i Roskilde.

Det første møde foregik i Stockholm i 2003. Formålet med møderne er at etablere et nordisk samarbejde mellem de nordiske Alopecia Areata foreninger, herunder bl.a. at hjælpe hinanden udenom forskellige problemer, at give gode råd og tips og at høre om de andre foreningers erfaringer.

Den 17.-19. september 2004 deltog to repræsentanter fra den danske Alopecia Areata forening i et Nordisk møde i Helsingfors, hvor der også var repræsentanter fra Norge, Sverige og Finland til stede.