DR3 søger alopecia patient

DR 3 søger en nyramt eller forholdsvis nyramt Alopecia patient, der vil stå  frem og vise hvordan det er at miste håret og skal i gang med paryk for første  gang. Alternativ en, der ikke lige er nyramt af Alopecia, men vil deltage i et  program. Programmet hedder “Gennemsnitlig krop” og er et  seriøst program. der hylder den gennemsnitlige krop med de udfordringer der nu  er  – ikke et underholdningsprogram. Er man interesseret kan man henvende  sig til Sebastian fra DR 3 tlf. 28541261.

5 Kommentarer til DR3 søger alopecia patient

 1. Jeanette andersen siger:

  Hey
  Jeg har oige fået
  Konstateret apolicia totals
  Det vil sige jeg har mistet alt
  Håret på hele kroppen.
  Mvh jeanette
  Alder 44 år

  • Kære Jeanette

   Jeg kan se, at du har skrevet en kommentar i september 2014.
   Jeg er journalist og vil rigtig gerne snakke med dig i forbindelse med en artikel til ugebladet SØNDAG.
   Vil du ringe mig op på tlf. 29 73 31 73 ? Du må også meget gerne sende mig en mail på mette@buch-kommunikation.dk – så ringer jeg dig gerne op.
   Og hvis der er andre kvinder her, som ser min besked, så er I meget velkomne til at kontakte mig så hurtigt som muligt. Jeg søger en kvinde + 40 år, som har mistet sit hår og som er kommet overens med det og hviler i sig selv. Min artikel skal gøre op med de gængse kropsidealer og vise, at kvinder sagtens kan være smukke og leve et godt liv, selvom man skiller sig ud rent fysisk.
   Mange hilsner Mette Buch, journalist (DJ) og cand.public, Aarhus

   • Jeg er en gift pige 77 år, har levet med sygdommen siden mit 21-år, efter diverse behandlinger læger, hospitaler, mirakelmagere besluttede jeg da jeg blev ca. 32 år at stoppe al behandling, lægen forklarede mig at hvis jeg fortsate behandlingerne m. medicin, ville mit liv ret hurtigt ende. Heldigvis var min mand så forstående, at det drejede sig om at beholde mig, og alopecia betød intet for ham.Jeg har nu alle de mange år levet godt uden, 100 o/o accepteret den totale skaldethed, og gør hvad jeg kan for at fortælle andre patienter, at acceptere sygdomen, vise åbenhed og komme videre. Har indtil nu haft et godt liv, trods dette

 2. Helena arpe Olsen siger:

  Hej. Mit navn er Helena og jeg er 18, men jeg fik alopecia da jeg var 13.

 3. Vibeke villesen siger:

  Jeg er 46 og mistede alt mit hår den 1 januar 2014 fik paryk og sommer begyndte det at komme igen jubii har lige sagt til min kæreste at jeg glæder mig helt vildt til at kunne komme til frisør igen. Men IDag har jeg så lige opdagede at jeg taber det igen. Hmm ved da ikke lige hvordan jeg skal takle det

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *