Bliv medlem

Hvorfor skal man blive medlem?

En stærk Alopecia forening er afhængig af mange medlemmer. Hvis vi er mange kan vi gør sygdommen mere synlig. Vi vil også kunne påvirke myndighederne til at forbedre vilkårene for skaldede, herunder hjælpemidler i form af ordentlige parykker.

Vær med til at støtte vores indsats for mennesker med Alopecia Areata. Din støtte er afgørende for vores arbejde med at støtte både patienter og pårørende, skaffe bedre hjælpemidler, samt at opsamle viden og information. Som medlem er du også med til at støtte kendskab til Alopecia Areata, så det bliver anerkendt på lige fod med andre handicaps. Her kan man være med til at nedbryde de tabuer der er omkring skaldethed.

Medlemsfordele:

  • Fuld adgang til hjemmesiden
  • Indflydelse på foreningens arbejde og fokus
  • Gratis deltagelse i landsmødet hvor man møder andre med sygdommen, hvor man både kan få og give støtte
  • Støttemedlemmer må også gerne deltage i landsmødet mod et mindre gebyr

Det koster DKK. 300.- pr. år at være medlem af Alopecia Areata Foreningen, eller bliv støttemedlem for kun DKK. 150.- pr. år. Ekstra bidrag modtages naturligvis gerne.

For indmeldelsesåret er kontingentet gradueret, således der ved indmeldelse i perioden januar-april betales fuldt kontingent, ved indmeldelse i perioden maj-august betales 2/3 del kontingent og ved indmeldelse i perioden september-december betales 1/3 del kontingent.

Udfyld formen hvis du ønsker at blive medlem/støttemedlem af Alopecia Areata Foreningen.

Husk alle oplysninger markeret med * skal udfyldes, så videresendelse af opkrævning mm kan sendes korrekt.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen